torsdag den 15. august 2013

VALDEMARS 1. SKOLEDAG...

Ja billedet af den smukkeste tandløse spilopmager må vente, indtil jeg finder ud af hvordan man får billederne lagt på...
Men vi var alle lidt spændte på denne dag. Moren, mest fordi hun godt ved at når børn starter i skole, bliver de endnu mere selvstændige og lærer mange nye spændende ting og mange nye gloser!!!. Faren fordi han er skoleleder på børnenes skole, og nok håbede på at vores pigeglade dreng, ville holde styr på sig selv og ikke lave alt for meget fjanteri :-)

Valdemar var egentligt ikke begejstret..? Han havde brugt en uge i SFO sammen med pigerne fra klassen, og de var vist blevet enige om, at det der skolehalløj, ikke var noget for dem.
MEN så kom dagen og efter en time 20 min alene med deres nye helt læreren, ville jublen ingen ende tage.. Og resten af dagen gik med at snakke om, hvor meget han glædede sig til dagen idag :-)

De fik hver en lille buket, og historien om de to børn som plukkede blomster på en gåtur. Disse blomster så ikke ud af meget hver for sig, selvom de alle var noget helt specielt, men sat sammen i en buket blev de smukkere og meget mere værd. Og ja, så er det svært, for den højgravide at holde tårerne tilbage. Alene kan man meget, Sammen kan vi ALT. De havde også tegnet på tavlen : En lige og en krum linje, skrevet deres navne og fået snakket om hvem der var 5 år og hvem der var 6 år.

Historien om hvorfor vi valgte Steiner skolen til vores børn, er et indlæg værd, men vi er i hvert fald meget glade for den. I Valdemars nye klasse er de 8 børn. 6 piger og 2 drenge. Det er helt perfekt, og dejligt tæt og trygt, når man kun er 6 år. Gustavs klasse er vokset det sidste år og er nu på 15 elever. Det passer også fint i 3./4. klasse.

Efter den gode skoledag, tog vi Valdemar med ud at spise. H.E.L.T A.L.E.N.E!!! Dejligt engang imellem at være to voksne om et barn og at kunne være der 100 % for ham. Han valgte at spise pizza på et pizzeria, hvor Anders og jeg ofte har spist som unge.... dengang vi var venner og endnu ikke kærester, så det var meget hyggeligt.

Alt i alt en rigtig god dag for alle. Også Gustav som startede i 4. kl. og glad meddelte, at det nu var ok at komme i skole igen, men at han dog ikke var helt tilfreds med at skulle sidde ved siden af en pige !!!! Åh 2 år mere, så bliver han nok sur over ikke at skulle sidde ved siden af en pige ;-)  




Ingen kommentarer:

Send en kommentar